Plugin nebyl testován na 3 nejnovějších verzích WordPressu. Nemusí už být tedy podporován a u novějších verzí WordPressu může mít problémy s kompatibilitou a může být nestabilní.

WooCommerce & OkosUgyvitel Integration

Popis

A bővítmény lehetővé teszti mennyiségi egység használatát a WooCommerce termékek számára, valamint a rendelési folyamat során az megrendelők megadhatják az adószámukat.

Fontos hangsújozni, hogy a bővítmény önmagában nem elegendő, csupán a WooCommerce bővítmény lehetőségeit bővíti ki, így a WooCommerce bővítmény telepítése/megléte előfeltétele a használatának.
Az okosugyvitel.hu a WooCommerce REST API-n keresztül képes elérni a rendeléseket és feltölteni a készlet információkat. Hogy ez működhessen a WooCommerce Haladó beállításainál a REST API-nál egy kulcsot kell létrehozni. Ezt követően az okosugyvitel.hu-t kell felkeresni. A szükséges beállítások elvégzéséhez keresse fel az okosugyvitel.hu ügyfélszolgálatát.
Működő kapcsolat esetné az okosugyvitel.hu az ügyviteli rendszerben beállított rendeléseket letölti és a rendelések státuszát teljesítettre állítja. Ezt követően az ügyviteli rendszerben történt készlet változásokat feltölti a webáruházba.

Instalace

  1. Töltsd fel a bővítmény fájlokat a /wp-content/plugins/woo-okosugyvitel-integration könyvtárba, vagy telepítsd a WordPress bővítmények képernyőn keresztül.
  2. Aktíváld a bővítményt a ‚Bővítmények‘ képernyőn keresztül.

Nejčastější dotazy

Követelmény a bővítmény használata?

Nem követelmény, de alapértelmezetten a WooCommerce rendelési folyamata nem tartalmazza a vevő adószám megadási lehetőségét és a mennyiségi egység kezelését. Ezekre az információkra szükség van a megrendelések további kezeléséhez és hogy számla készülhessen belőle.
Nincs akadája, hogy más módon valósítsa meg a szükséges adatok megadását, ebben az esetben kérem vegye fel a kapcsolatot az okosugyvitel.hu ügyfélszolgálatával.

Milyen adatokat tud fogadni az okosugyvitel.hu?

A vevői megrendelések kerülnek áttöltésre valamint a termék készlet és ár adatok töltődnek át a webáruházba

Milyen státuszú megrendelések kerülnek letöltésre?

Mivel a folyamatok webáruházanként eltérőek lehetnek, lehetőség van egyedileg meghatározni a letöltendő rendelések státuszait. Az okosugyvitel.hu ügyfélszolgálata segítséget tud nyujtani.

Recenze

Pro tento plugin nejsou žádné recenze.

Autoři

WooCommerce & OkosUgyvitel Integration je otevřený software. Následující lidé přispěli k vývoji tohoto pluginu.

Spolupracovníci

Přehled změn

20190131

Első publikált verzió